08-08-04

milan 2 : kantoorzweet

dinsdag. op kantoor is het beestig heet. toen ik zonet voorbij de receptie raasde, keek linda me weer met een wrang lachje aan. misschien heeft arnaud toch gelijk ("c'est une mal baisée"). vreemd trouwens dat arnaud hier nog niet is. ik neem snel de kranten door. er staat niks in. niks positief, maar ook niks negatief.
ben me nog steeds aan het opjagen door het post-itje van De Driftkikker. "position paper !!!!", meer staat er niet op, maar het is voldoende om me de kast op te jagen. wat denkt die pipo wel? dat ik position papers schijt? soit, de hoofdlijnen staan al op papier, alleen is het nog geen vlot geheel. laat staan dat het een vlotte tekst is.
m'n kersvers wit hemd is al nat van het zweet en m'n pas gewassen haar jeukt van de warmte. en zeggen dat de air conditioning hier miljoenen gekost heeft.
in m'n mailbox niks speciaals. er zijn nog altijd journalisten die z'n c.v. opvragen. kunnen die gasten gewoon niet naar de website surfen?
de website, juist. De Driftkikker vindt het lettertype niet geschikt. god, god! alle ministeriële sites gebruiken dat lettertype. dat is nu eenmaal Vlaanderens huisstijl. De Driftkikker heeft dat nog geen jaar geleden zelf mee goedgekeurd. pipo.
liza heeft me een mail gestuurd. of die dvd-box van the sopranos nog bij me ligt. ik antwoord nee, zoals de vier vorige keren dat ze me de vraag stelde.
net als ik die verrekte position paper open, komt arnaud binnen, stinkend naar de alcohol. ik bied hem een fruitbolleke aan. hij weigert.

20:57 Gepost door krank | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.