27-11-04

margo 1 : brussel

ok. ik ben margo (op z'n engels welteverstaan) en ik ben antwerpen meer dan kotsbeu. daarom verhuis ik naar brussel, voorlopig, want ik ben een onrustige ziel, schatje. alles wat belangrijk is (m'n boeken, ceedees, schriftjes, pc, schildersezel en verf, véél verf), is eerder al verhuisd naar de lemonnierlaan. 't is een appartement van een vriend van een vriend die voor 6 maanden uit de bol wil gaan in - no shit - letland. of was het cuba? soit.
brussel is koel, daar ga ik vanuit. volgens mij is brussel wild en ruig en rok&rol. brusselaars rollen bloedend over straat en schreeuwen nooit naar hun moeder. zoiets.
op de trein naar de bloody hoofdstad ben ik nog iets rustelozer dan gewoonlijk. het enige wat me ietwat kan kalmeren, is prutsen met m'n fototoestel. ik kijk naar de foto's die ik in antwerpen centraal nam, neem wat foto's van een in slaap gedommelde gast met tattoos van zijn kop tot aan zijn gat. de kaartjesknipper kijkt nogal scheel en wanneer ik vraag of ik een foto van 'm mag nemen, poseert hij gewillig. schuin voor me zat een geil manneke met piekhaar de godganse tijd naar me te staren. tot ik m'n tong naar 'm uitstak en een foto van 'm nam. hij vluchtte meteen (ook daar heb ik foto's van).
en nu, ja nu, ben ik in brussel. rok&rol.

03:06 Gepost door krank | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.